main-slide01
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide02
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide03
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide04
Kohti joustavampaa elämää!
previous arrow
next arrow

Henkilöstö

Ilkka

Hei!
Olen Ilkka, koulutettu hieroja, insinööri, koodari ja cnc-koneistaja. Yleisissä Jyväskylän Hieronta-akatemiaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.
040 8237683

Seija

Hei. Olen Seija, valmistuin klassisen hieronnan puolelta 2015 Jyväskylän hierojakoulusta ja jatkokoulutuksena aloitin osteopatiaan erikoistumisen 2016 osteopatiakoulu Atlaksessa. Taustakoulutukseltani olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja. Tavoitteenani on auttaa kehoasi tasapainoon ja hoitaa sinua kokonaisuutena, jotta kehosi jaksaisi ja toimisi sille optimaalisimmalla tavalla. Hoitoajatustani ja hoitoa ohjaa asiakaslähtöisyys, sinua ja kehoasi kuunnellen rakennetaan sinulle paras hoito hieronnan ja osteopatian tarjoamin tekniikoin. Tervetuloa vastaanotolle hierontaan ja osteopaattiseen hoitoon.

045 6151652

A-P Mehto

Olen A-P Mehto, koulutettu hieroja Jyväskylästä. Opiskelin Hierojakoulu Otteessa ja valmistuin joulukuussa 2018. Liikunta ja urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni, sillä harrastuksiini kuuluu muunmuassa erilaiset voima ja kamppailulajit. Tämänmyötä minulta löytyykin kokemusta urheilun eri osa-alueilta ja tätä tietotaitoa hyödynnän myös työssäni.

Hoitomuotoni suuntaa klassisen hieronnan lisäksi, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon hieromalla, sekä nivelten mobilisointiin, eli liiketaajuuden lisäämiseen ja kivunpoistoon nivelistä. Asiakkaan auttaminen on minulle tärkeintä ja pyrinkin luomaan jokaisen asiakkaan kanssa hyvän hoitosuhteen.

 Puh. 0503055335

Hieroja / Muu hoitoalan henkilö

Hei! Onko tässä sinun kuvasi ja esittelytekstisi paikka? Meillä on hierontapöydällä varustettu hierontahuone vapaana. Jos olet terveydenhoitoalan ammattilainen vailla toimitilaa, ota yhteyttä Ilkkaan, 040 823 7683.

Toimipaikkamme

Kirri