Kohti joustavampaa elämää!
Kohti joustavampaa elämää!
Kohti joustavampaa elämää!
Kohti joustavampaa elämää!
previous arrow
next arrow
Slider

Henkilöstö

Ilkka

Hei!
Olen Ilkka, koulutettu hieroja, insinööri, koodari, cnc-koneistaja ja nykyään Jyväskylän Hieronta-akatemian taustapiruna vaikuttava henkilö. Yleisissä Jyväskylän Hieronta-akatemiaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.
040 8237683

Seija

Hei. Olen Seija, valmistuin klassisen hieronnan puolelta 2015 Jyväskylän hierojakoulusta ja jatkokoulutuksena aloitin osteopatiaan erikoistumisen 2016 osteopatiakoulu Atlaksessa. Taustakoulutukseltani olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja. Tavoitteenani on auttaa kehoasi tasapainoon ja hoitaa sinua kokonaisuutena, jotta kehosi jaksaisi ja toimisi sille optimaalisimmalla tavalla. Hoitoajatustani ja hoitoa ohjaa asiakaslähtöisyys, sinua ja kehoasi kuunnellen rakennetaan sinulle paras hoito hieronnan ja osteopatian tarjoamin tekniikoin. Tervetuloa vastaanotolle hierontaan ja osteopaattiseen hoitoon.

045 6151652

Mika

Moikka. Olen Mika Sallinen ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi joulukuun alussa. Peruskoulutukseltani olen kokki. Nuorena harrastin itsepuolustuslajeja ja pelasin jääkiekkoa junioreiden sm-tasolla. Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni ja nykyään harrastuksiini kuuluu kalastus ja voimailutreenit kuntosalilla. Nyt valmistumisen jälkeen minut löytää pääosin hieronta-akatemialta. Teen myös sovitusti kotikäyntejä. Hierojana teen klassista hierontaa mikä sisältää myös urheiluhieronta otteita. Minulta saat halutessasi sitä "vähän napakampaa" käsittelyä. Erityisosaamisena tuki-ja liikuntaelinsairauksien tunnistaminen ja hoito hieronnalla. Teen myös nivelen mobilisointia, mikä tarkoittaa nivelen liikeratojen lisäämistä ja kivun poistoa nivel-alueelta. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni. 😊 Mennään yhdessä kohti joustavampaa ja kivuttomampaa elämää.

Ps. Jollet saa varattua aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, niin soita minulle numeroon 045-1380533. Teen hierontoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. 😊

T. Mika

A-P Mehto

Olen A-P Mehto, koulutettu hieroja Jyväskylästä. Opiskelin Hierojakoulu Otteessa ja valmistuin joulukuussa 2018. Liikunta ja urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni, sillä harrastuksiini kuuluu muunmuassa erilaiset voima ja kamppailulajit. Tämänmyötä minulta löytyykin kokemusta urheilun eri osa-alueilta ja tätä tietotaitoa hyödynnän myös työssäni.

Hoitomuotoni suuntaa klassisen hieronnan lisäksi, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon hieromalla, sekä nivelten mobilisointiin, eli liiketaajuuden lisäämiseen ja kivunpoistoon nivelistä. Asiakkaan auttaminen on minulle tärkeintä ja pyrinkin luomaan jokaisen asiakkaan kanssa hyvän hoitosuhteen.

 Puh. 0503055335

Toimipaikkamme

Kirri