main-slide01
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide02
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide03
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide04
Kohti joustavampaa elämää!
previous arrow
next arrow

Henkilöstö

Ilkka

Hei!
Olen Ilkka, koulutettu hieroja, koodari ja cnc-koneistaja. Yleisissä Jyväskylän Hieronta-akatemiaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

040 8237683

Seija

Hei. Olen Seija, valmistuin klassisen hieronnan puolelta 2015 Jyväskylän hierojakoulusta ja jatkokoulutuksena aloitin osteopatiaan erikoistumisen 2016 osteopatiakoulu Atlaksessa. Taustakoulutukseltani olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja. Tavoitteenani on auttaa kehoasi tasapainoon ja hoitaa sinua kokonaisuutena, jotta kehosi jaksaisi ja toimisi sille optimaalisimmalla tavalla. Hoitoajatustani ja hoitoa ohjaa asiakaslähtöisyys, sinua ja kehoasi kuunnellen rakennetaan sinulle paras hoito hieronnan ja osteopatian tarjoamin tekniikoin. Tervetuloa vastaanotolle hierontaan ja osteopaattiseen hoitoon.

045 6151652

Risto

Hei! Olen Risto Lahtinen, Kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari.

Jäsenkorjaus käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista, päätyen päähän. Siinä vapautetaan lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan sekä nivelpinnat kohdalleen.
Kalevalainen Jäsenkorjaus lähtee siitä, että ihminen on kokonaisuus, jota tulee myös hoitaa kokonaisuutena. Hoidon aluksi pyritään selvittämään kaikki tuki- ja liikuntaelinten poikkeavuudet ja niiden aiheuttajat.

050 3078912

Tino

Hei, mä olen Tino!

Hieronnan osalta taidan klassisen ja urheiluhieronnan sekä purentalihaksien käsittely onnistuu myös.

Olen vasta Oulusta siirtynyt Jyväskylään ja kaipailen uutta asiakaskuntaa, sillä edellinen nyt jäi sinne. Tuuhan kokeilemaan, ehkä löydät ittelles sopivan hierojan.

Omasta hierontatyylistä vielä sen verran että mulle pääsee rentoutumaan sekä jos sitkeämpiäkin jumeja löytyy niin niihinkin löytyy keinot, ehottomasti kerro jos liikaa tuntuu tai ei riittävästi ni etsitään sopivat otteet just sulle.

Smartum, epassi ja edenred käy myös maksuvälineenä

Puh: 0443002736

Email: lievonentino@gmail.com

Toimipaikkamme

Kirri