main-slide01
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide02
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide03
Kohti joustavampaa elämää!
main-slide04
Kohti joustavampaa elämää!
previous arrow
next arrow

Palvelut

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia ja mieltä rentouttavaa hierontaa. Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa vammojen paranemisessa. Voidaan tehdä napakasti tai hemmottelevammin asiakkaan tarpeen mukaan.

Osteopatia

Osteopaattinen hoito on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, sillä pyritään auttamaan kehoasi toimimaan parhaimmalla tavalla kuin kehollesi on mahdollista toimia, hoito perustuu anatomiaan, fysiologiaan ja biomekaniikkaan. Osteopaattisella hoidolla hoidetaan terveyttä ja voidaan ennaltaehkäistä kehon ongelmia sekä helpottaa kehoon jo tulleita kireyksiä ja kiputiloja auttaen kehosi omaa toipumismekanismia eteenpäin. Vastaanotolla ei hoideta vain oiretta, vaan etsitään myös syytä joka oireistoa aiheuttaa. Osteopaattisessa hoidossa on käytössä runsas määrä erilaisia tekniikoita, kussakin hoidossa valitaan ne tekniikat, joita keho pystyy vastaanottamaan ja tarvitsee.

Osteopaattisessa hoidossa pyritään

-Hermoviestinnän parantamiseen

-Verenkierron parantamiseen

-Nestekierron parantamiseen

-Jännitteiden vapauttamiseen, jolloin yllä mainitut toiminnat pääsevät toimimaan

-Keholle annettuihin viesteihin liikeradasta ja rentoudesta

-Asiakkaan kohtaamiseen

Osteopatian juuret lähtevät 1800-luvulta, jolloin lääkäri Andrew Taylor Still lähti kehittämään turvallista ja vaikuttavaa manuaalista hoitomuotoa. Osteopaattisten periaatteiden mukaan ihminen koostuu kehosta, mielestä ja hengestä, jotka käsitetään kokonaisuutena, kehon rakenne ja toiminta ovat vuorovaikutussuhteessa toisiinsa nähden, keho on itsesäätävä, itseparantava ja sillä on pyrkimys terveyteen. Osteopaattinen hoito sopii kaikenikäisille, osteopatia on terveydenhuollon tunnistama täydentävä hoitomuoto kehosi ja mielesi hyvinvointiin ja soveltuu kaikenikäisille.

Lisätietoja osteopatiasta voit katsoa osteopatialiiton sivuilta. https://osteopaattiliitto.fi/

Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoito käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista, päätyen päähän. Siinä vapautetaan lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan sekä nivelpinnat kohdalleen.
Kalevalainen Jäsenkorjaus lähtee siitä, että ihminen on kokonaisuus, jota tulee myös hoitaa kokonaisuutena. Hoidon aluksi pyritään selvittämään kaikki tuki- ja liikuntaelinten poikkeavuudet ja niiden aiheuttajat.

Triggerpistehieronta

Triggerpistehieronta on lihaksen kipupisteisiin kohdistuvaan hierontaa, jolla saadaan tehokkasti rentoutettua esim. tyypillistä niskan, hartioiden ja lapojen alueen kireyttä. Triggerpistehieronta on hieman kivuliaampaa kuin klassinen hieronta, mutta myös tehokkaampaa.

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronnasta on apua erityisesti purenta-/narskutteluongelmista kärsiville. Leukojen naksuminen, korvien paukkuminen tai jopa tinnitys voi johtua purentalihasten kireydestä.